torek, julij 27, 2010

Biina sobica

Evo jo! Takole na grobo izgleda Biina sobica. Tole je bilo narejeno bolj na hitrico. In z minimalnim budžetom. 

Prvotni načrt knaufanja sten in novega laminata, kasnejše barvanje lesenih sten z roza, se je končalo preprosto z intnzivnim čiščenjem, pleskanjem z belo in malo šraufanja. 

Zadeva je namreč taka... Sobica je nekoč pripadala meni, kasneje mojemu bratcu, odkar pa so se odselili pa je v njej prostor za Bio. Potrebna bi bila konkretna obnova, a študentski žep ni ravno naklonjen tako velikemu podvigu. Tako smo obnovo sobe (in prav tako ostali del hiše) odložili za par let. Ta čas bo pa tole že zadostovalo. 

Sobico je dekorirala Bia s Hello Kitty nalepkami, večina stvari je že od prej...  





Najboljši del je igralni/shranjevalni. 
Verjetno bom kupila še dve škatli, da bo vsaj zgledalo bolj urejeno ob vsej šari.


In še ta nesrečna stena ob katero se ne da nič prislonit. Pustili smo jo belo, da prostor ni vizualno še manjši kot je. Nanjo bom nekaj narisala... Takoj, ko se odločim kaj.

Zaenkrat je to to, ko pa se bo sobica "razvila", pa sledijo novi fotodokazi. Smo pa odprti za vsakršne predloge izboljšav tudi z vaše strani :) 

Kljub temu, da še nisem zadovoljna z videzom, sem pa definitivno zelo zadovoljna s funkcijo! Bia brez problema spi v svoji postelji :)

3 komentarji:

Anita pravi ...

Prav super je.
Tudi jaz urejam stanovanje "bit by bit" in sem ravno danes Eneju kupila in sestavila točno takega Expedita kot ga ima Bia.

Špela pravi ...

Ta regal je res zakon! Na njihovem nivoju :)

MajciVa pravi ...

Bia ima super sobico, najpomembnejše pa je, da se dobro počuti v njej (da o mirnem spanju sploh ne govorim). Sicer pa en dva tri, pa bo tisti beli zid prelepljen z razno raznimi posterji ... tako da nič bat, osnovo si ji postavla, naprej bo pa sama rihtala ...


: )