sobota, maj 31, 2008

hot hot hot

Pretekli teden je bil najbrž eden Biinih najljubših. Po cele dneve je bila samo v body-ju in kazala svoja pobuškana kolena. Pojedla je svojo prvo porcijo makarončkov, začela "putkat" žemljice in prvič pokazala navdušenje nad jagodami (nad packanjem z njimi, ne da bi jih jedla) Pa banano je kot ta veliki! Nič več peštanja, prime v roke in jo zmaže.

Ker se vsi ostali hladimo s sladoledom, sem tudi Bii naredila nekaj temu podobnega. Njeno sojino mleko, banana in vanilijev sladkor sem dala zmrznit. Kaj bo pa ratalo pa še sporočim :)

Zobk ni, bo najbrž prej shodila. Izkoristi namreč vsako stvar in vsakega človeka, ki jo je pripravljen držati, da ona šiba (po dveh!)

Najnovejše besede so: ko-ko (kar se navezuje na babičine kokoške), kak (ko sklada iz koša smeti ali pa "pospravlja" predale) in največkrat slišana baba.

Poročni update:


- oba s Tomotom imava obleko, on sivo, jaz pa sposojeno smetanasto (v Grazii v Lj) (ma živo teh barv; šampanjec, smetana, jagodna, ... še lačen rataš)

- našla najini barvi - kombinacija roza in fuksije

Nekako se ne spraviva delat vabil... Sicer ne vem niti do kdaj naj bi se to moralo razposlat. Ah, do avgusta bodo pa že ;)

Lov na čeveljce Tomotu kar uspeva, pri meni se pa zatika s številko 36. Kako imajo lahko povsod le še 39, 40. Sicer bi pa zih ful dobre izgledale japankice ;)

Baje morava čim prej rezervirati še torto, ker slaščičarne sprejemajo samo določeno število naročil :S

Je še kakšna pomembna stvar, ki se je ne da prestavit na zadnjih 14 dni pred poroko?

1 komentar:

Anonimni pravi ...

Dobr napredujeta!

Špelč, očitno pa nisi edina s 36 cifro nogic :)