sreda, februar 14, 2007

gnezdenje

in se je začelo... staro ven, novo? kmalu notri :) delno s slabo vestjo, ker me je v preteklem mesecu bolj interesirala izbira vozička, barve sten in stenskih luči, kot posedanje za knjigami. še sreča, da je minilo obdobje izpitov... in si lahko med predavanji ogledujem kataloge quinnyjev, barvnih nians in Ikee :)

s tomotom sva se odločila preurediti celotno zgornje nadstropje in tako iz treh neuporabnih sobic narediti spalnico (z vhodom na teraso), dnevno sobo in kopalnico. eno soba zaenkrat pripada še domnu (little brother), druga pa računalniku.

par odločitev je že padlo... spalnica v kombinaciji oranžnih/belih sten, pohitvo natur les/mat kovina, kavč v dnevni oranžen, stene bele, kopalnica bela z barvnimi dodatki, voziček quinny speedi in delno izropanje ikee.

kaj je v trebuhu je zaenkrat še skrivnost. upam, da se bo 15.3. na ultrazvoku že videlo, ker me fuuuul firbec daje. bi že tko rada začela kupovat stvari... je tako težko hodit po h&m-u in samo gledat vse cort cunce. ena mi je bila še posebej všeč - rumene/zelene barve majčka z napisom "i love my mum". aj lah bolš :) je pa vse fino, vse v redu, še nič metuljčkov, nič brc, nič strij :)

1 komentar:

Anonimni pravi ...

Iskrene čestitke še od mene! Komaj čakam na prvo ultrazvok sliko!

Quinnyji so pa res čudoviti! Vsakič jih občudujem v Baby Centru :$

*tik tak* dela moja biološka ura ;)